x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe (VIDEO) "OZN-ul din Marea Baltică", o afacere clasată top secret. Anunţul a fost făcut pe Facebook de către unul din exploratori

(VIDEO) "OZN-ul din Marea Baltică", o afacere clasată top secret. Anunţul a fost făcut pe Facebook de către unul din exploratori

13 Iun 2012   •   13:53
(VIDEO) "OZN-ul din Marea Baltică", o afacere clasată top secret. Anunţul a fost făcut pe Facebook de către unul din exploratori

Explorarea structurii cilindrice descoperite anul trecut pe fundul Marii Baltice, si care a fost poreclita instantaneu "OZN-ul din Marea Baltica" a devenit acum o afacere "top secret", a anuntat exploratorul suedez Dennis Asberg.

"Totul este top secret, acum, din cauza riscurilor. Sper sa intelegeti ca nu e o joaca. Insa adevarul va fi comunicat in curand", a scris exploratorul pe pagina sa de Facebook.

Dennis Asberg face parte din echipa de exploratori suedezi care a inceput investigarea structurii, in urma cu doua saptamani.

Vestea acestei descoperiri a facut inconjurul lumii acum un an, subiectul captivand in egala masura oamenii de stiinta, dar si presa. Multi au speculat ca ar fi vorba despre un obiect zburator neidentificat, care s-a prabusit in mare.

Liderul echipei de exploratori, Peter Lindberg, a declarat, inainte de inceperea explorarii, ca ar putea fi vorba despre un meteorit sau ramasitele unei nave de razboi rusesti din secolul al XIX-lea.

"Poate fi o multime de lucruri. Daca nu este facut de mana omului, ci de o alta forma inteligenta de viata, atunci ne putem numi norocosi. Nu am castigat niciodata la loterie", a spus Lindberg, afirmand, inainte de inceperea expeditiei, ca se afla in negocieri cu Microsoft pentru ca evenimentul sa poata fi transmis pe Internet.

×
Subiecte în articol: ozn baltica dennis asberg