x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. R Kelly, acuzat de abuzuri sexuale, a acordat primul interviu după ce a fost eliberat pe cauţiune

VIDEO. R Kelly, acuzat de abuzuri sexuale, a acordat primul interviu după ce a fost eliberat pe cauţiune

06 Mar 2019   •   13:26
VIDEO. R Kelly, acuzat de abuzuri sexuale, a acordat primul interviu după ce a fost eliberat pe cauţiune
Sursa foto: Captură video

R Kelly a respins acuzaţiile de abuz sexual, în cadrul primului interviu pe care l-a acordat după ce a fost arestat, luna trecută, notează BBC.

“Nu fac astfel de lucruri. Eu nu sunt aşa. Mă lupt pentru viaţa mea.”, a spus R Kelly, într-un interviu pentru CBS. Artistul a izbucnit în lacrimi în timpul interviului pentru emisiunea “This Morning”, în timp ce se apăra de acuzaţiile de abuz sexual.

R Kelly este inculpat pentru zece capete de acuzare referitoare la abuz sexual, în cazul a patru femei, dintre care trei minore. Acesta a pledat nevinovat pentru toate acuzaţiile, iar în prezent este eliberat pe cauţiune.

Dacă artistul va fi găsit vinovat, acesta riscă pedeapse între trei şi şapte ani de închisoare pentru fiecare acuzaţie.

R Kelly a fost acuzat pornografie infantilă, în 2002, după apariţia unei filmări în care acesta întreţinea relaţii sexuale cu o tânără care părea minoră. În cele din urmă, juriul a ajuns la concluzia că nu se poate dovedi că fata din filmare este minoră, iar Kelly a fost declarat nevinovat.

“Este o prostie! Folosiţi-vă bunul simţ. Lăsaţi blogurile, lăsaţi ceea ce simţiţi faţă de mine. Urâţi-mă, dacă vreţi, iubiţi-mă, dacă vreţi. Dar faceţi uz de bunul simţ. Cât de prost să fiu să fac aşa ceva, având în vedere trecutul meu tulbure?”, a spus cântăreţul.

×