x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Regii Belgiei au ajuns ţinta criticilor vehemente. Ce făceau în timp ce ţara ajunsele la nivelul maxim de alertă

VIDEO - Regii Belgiei au ajuns ţinta criticilor vehemente. Ce făceau în timp ce ţara ajunsele la nivelul maxim de alertă

02 Dec 2015   •   17:29
VIDEO - Regii Belgiei au ajuns ţinta criticilor vehemente. Ce făceau în timp ce ţara ajunsele la nivelul maxim de alertă

Regele şi regina Belgiei sunt criticaţi vehement de presă pentru alegerea nefericită pe care au făcută în perioada în care ţara se afla la cel mai înalt nivel de alertă, relatează dhnet.be care citează RTL Info.

Regele Philippe şi soţia sa, Mathilde, au petrecut week-end-ul din 21-22 noiembrie, într-un centru de talasoterapie aflat în Bretania, Franţa.

Cuplul regal se relaxa, într-un spa de lux din hotelul Sofitel din Quibernon, Bretania, exact în perioada în care Belgia ridica nivelul de alertă terorista la maximum. Cei doi au fost surprinşi într-o fotografie pe data de 20 noiembrie, când nivelul de alertă încă nu era ridicat.

Publicaţia franceză de satiră, Le Canard Enchaîné, a publicat respectivele fotografii în ultimul lor număr. Într-un din fotografii regele Philippe, îmbrăcat într-un halat de baie, savurează un cocktail. Într-o altă imagine, acesta poate fi văzut cum citeşte în timp ce stă la o masa, în faţa soţiei sale.

Jurnalul satiric francez face următorul comentariu: "A dispărut în timpul alertei de atentat. Noi l-am regăsit pe regele belgienilor. O afacere care va face valuri."

Regele Belgiei la SPA

×