x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Românul care a speriat Anglia. A furat trei milioane de lire din conturile englezilor. Vezi cum făcea asta

VIDEO. Românul care a speriat Anglia. A furat trei milioane de lire din conturile englezilor. Vezi cum făcea asta

28 Noi 2012   •   08:58
VIDEO. Românul care a speriat Anglia. A furat trei milioane de lire din conturile englezilor. Vezi cum făcea asta
Sursa foto: LOIC VENANCE/AFP
Un român a furat peste trei milioane de lire sterline de pe 9.000 de conturi bancare.

Potrivit Daily Mail, Leonid Rotaru în vârstă de 32 de ani, a fost prins de poliţie când s-a întors să recupereze cititorul de carduri lăsat într-unul din bancomatele din oraşul Minehead, apoi i s-a verificat casa, unde au găsit datele a peste 9.000 de carduri bancare în calculatorul personal.

Poliţia este de părere că bărbatul face parte dintr-o bandă organizată: ''Îţi poţi da seama din calitatea echipamentului folosit la bancomate şi din detaliile pe care le-am găsit în computerul său'', a declarat un ofiţer de poliţie.

Românul ataşa echipamentul în fanta unde se introduce cardul, apoi când cineva vroia să scoată bani, aparatul inregistra detaliile cardului şi a contului,iar pentru identificarea PIN-ului, acesta folosea o cameră ascunsa în dispozitiv. Bărbatul a fost identificat dupa ce locuitorii oraşului au raportat autorităţilor comportamentul suspect al bancomatului.

Leonid Rotaru a pledat vinovat în patru din acuzaţiile de fraudă, cât şi pentru posesie de diverse aparate folosite pentru astfel de operaţiuni.




×
Subiecte în articol: roman bancomat furt