x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Un puşti de nouă ani, la volanul unui Ferrari care prinde 100 km/h în 4 secunde!

VIDEO. Un puşti de nouă ani, la volanul unui Ferrari care prinde 100 km/h în 4 secunde!

29 Apr 2013   •   21:11
VIDEO. Un puşti de nouă ani, la volanul unui Ferrari care prinde 100 km/h în 4 secunde!

Cum te-ai simţi în locul unui puşti care primeşte-n dar de ziua lui permisiunea de a goni la volanul Ferrari-ului tatălui său? Probabil în al nouălea cer. Dacă e să te pui în pielea tatălui, mulţi te vor considera un candidat serios la titlul de idiotul anului.

De-abia zărindu-se de după volanul maşinii, un puşti de nouă ani din India, acompaniat de un prieten cam de aceeaşi înălţime, a ieşit la o tură cu un puternic Ferrari, model F430, 100 km/h în 4 secunde, una din cele 18 maşini aflate în proprietatea tatălui său, un om cu succes în afaceri.

Dornic să dovedească celor ce nu l-ar fi crezut că a trăit aventura vieţii lui, copilul a urcat pe Youtube un clip video, care a devenit viral şi care i-a făcut interesaţi de subiect şi pe poliţişti, care au demarat o anchetă pentru identificarea persoanei responsabile pentru o astfel de grozăvie.

Explicaţia oferită de tatăl băiatului, un prosper om de afaceri în domeniul industriei tutunului şi a investiţiilor imobiliare, sperie neuronii de bun simţ pe ar trebui să-i aibă în dotare orice părinte responsabil: "Era ziua lui, împlinea nouă ani, şi cum a insistat foarte mult, l-am lăsat să conducă Ferrari-ul".

Pe de altă parte nici mama acestuia nu e cu toţi boii acasă, intervievată de jurnalişti, ea declarându-se mândră de performanţele automobilistice ale fiului său, la o vârstă atât de fragedă.

Taboidul britanic The Sun comentează ştirea menţionând că boom-ul economic ce se manifestă în India a creat o clasă de super-îmbogăţiţi, ale cărei excese sunt redate zilnic de media. Parcă imaginea arată familiar nouă, deşi în România nu poate fi vorba de vreun boom imobiliar.


×
Subiecte în articol: ferrari