x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VINE AZI CUTREMURUL APOCALIPTIC? Profeția, virală pe internet

VINE AZI CUTREMURUL APOCALIPTIC? Profeția, virală pe internet

28 Mai 2015   •   09:26
VINE AZI CUTREMURUL APOCALIPTIC? Profeția, virală pe internet

 După înfricoșătorul seism din Nepal, ale cărui urmări au cutremurat o lume întreagă, o adevărată isterie în masă s-a propagat în alt colț de lume, după ce pe 29 aprilie a fost anunțată iminența unui eveniment apocaliptic, cu o magnitudine de 9,8 pe Richter, astăzi, 28 mai, la orele 4 p.m. (ora locală a regiunii ce va fi afectată). „Profetul” contemporan se sprijină pe un „catren misterios” care ar fi fost scris de Nostradamus.
 
Postat pe youtube la 29 aprilie 2015, filmul de 24 de minute a ajuns deja la aproape un milion de vizualizări. Profețiile sunt virale pe internet! Profetul apocaliptic, despre care se știe doar că este de origine olandeză și a fost identificat cu apelativul Franck, susține că un cutremur devastator va lovi Coasta de Vest a Americii în ziua de joi, 28 mai, la orele 4 p.m., iar o serie de orașe mari, precum Los Angeles și San Francisco, vor fi șterse de pe fața pământului. „Profetul” susține că în ziua de 12 august 2013 ar fi primit un mesaj important de la un Spirit, care l-ar fi „vizitat” și care l-a avertizat cu privire la ce se va întâmpla: „Și acest mesaj, ceea ce mi-a spus, ceea ce mi se spunea, este că nu ar fi un cutremur foarte mare sau un fel de eveniment major, cu eliberare de energie foarte mult .. ", spune profetul Franck, citat de http://www.inquisitr.com/.

Dacă profeția ar fi corectă, marile orașe din Vestul Americii se vor prăbuși în mare și un tsunami uriaș va lovi Japonia și coasta estică a Asiei. „Sper că greșesc”, spune profetul, în clipul postat pe youtube (vezi aici - https://www.youtube.com/watch?v=0uVI8cQ3Hpo)

Explicația acestui cataclism înfricoșător ce ar putea veni în doar câteva ore este alinierea planetelor și se regăsește și într-un catren al lui Nostradamus: "Tremurând atât de greu în luna mai...........

Citește articolul integral pe ANTENA SATELOR

Foto: youtube via http://www.inquisitr.com/.

Citește și  Este Marijuana soluția miraculoasă în tratarea copiilor cu autism?


×
Subiecte în articol: cutremur profetii profetii apocalipsa