x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vine Mesia al Islamului

Vine Mesia al Islamului

de Sînziana Stancu    |    28 Mar 2011   •   22:08

Într-o producţie video a guvernul iranian nedifuzată până acum,  obţinută de CBN News, se arată că există toate semnele că ajutorul divin în lumea islamică va veni, iar Iranul va avea un rol-cheie în derularea evenimentelor. Înregistrarea arată că regimul de la Teheran este convins că haosul de acum în lumea arabă este un semn divin al apropierii lui Mahdi, care va învinge în cele din urmă în tot acest haos.

Se spune că înregistrarea video de propagandă ar fi primit aprobare de difuzare până la cel mai înalt nivel al guvernului iranian. Însuşi biroul preşedintelui ţării, Mahmud Ahmadinejad, a prezentat clerului, în premieră, acum câteva zile, producţia video la care au colaborat forţele paramilitare iraniene Basiji, un grup de producători numit „Conductors of the Comming” şi membri ai biroului prezidenţial, a explicat Reza Kahlili, fost membru al Gărzilor Revoluţionare ale Iranului, care a fost şi agent dublu, lucrând cu CIA. Tot Khalili este cel care a dat înregistrarea spre difuzare canalului CBN News.

În înregistrare se arată că destinul Iranului este să se ridice în final ca o mare putere, care să învingă America şi Israelul şi să grăbească venirea pe Pământ a lui Mahdi, al Doisprezecelea Imam.

Scripturile islamice spun că Mahdi va conduce armatele islamice spre victorie împotriva lumii care nu este musulmană. În înregistrare, povestitorul trage ferm concluzia că sosirea Mântuitorului islamist se apropie cu repeziciune şi că Ahmadinejad şi soldaţii lui vor învinge Israelul înainte de sosirea acestuia.

Înregistrarea, mai spune Kahlili, se adresează musulmanilor din Orientul Mijlociu şi de pretutindeni şi va fi distribuită de către regimul iranian în tot Orientul Mijlociu, scopul acesteia fiind să stârnească în continuare revolte în această lume.

 

×