x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Violenţe în creştere în Londra. O adolescentă a decedat după ce a fost împuşcată pe stradă

Violenţe în creştere în Londra. O adolescentă a decedat după ce a fost împuşcată pe stradă

03 Apr 2018   •   16:51
Violenţe în creştere în Londra. O adolescentă a decedat după ce a fost împuşcată pe stradă

O fată în vârstă de 17 ani a murit, în timp ce un băiat în vârstă de 16 ani se află în stare gravă, în urma a două atacuri cu armă care au avut loc în decurs de o oră, în Londra, luni seară, scrie BBC.

Adolesenta, denumită Tanesha, a fost găsită împuşcată în Tottenham, luni seara, iar decesul a fost pronunţat la locul faptei. La trei kilometri depărtare, în Walthamstow, băiatul a fost găsit cu răni provocate de gloanţe şi de cuţit.

Ambele atacuri au ridicat îngrijorări cu privire la violenţele în creştere din Londra. Poliţia a afirmat că cele două crime nu sunt conectate.

Tanesha, al cărei nume nu a fost oficial confirmat, a fost declarată decedată pe strada Chalgrove, în apropiere de Parcul Northumberland, Tottenham.

Un prieten de-al acesteia a descris-o ca fiind “o fetiţă iubită de comunitate, neimplicată în niciun fel de probleme cu nimeni”.

O tânără de 21 de ani, care o cunoştea pe Tanesha, a spus pentru BBC că victima “stătea cu prietenii ei” când a fost împuşcată dintr-o maşină “fără niciun motiv”.

×