x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Voronin: "Problema falsificării alegerilor este una destul de mare"

Voronin: "Problema falsificării alegerilor este una destul de mare"

28 Noi 2010   •   11:00
Voronin: "Problema falsificării alegerilor este una destul de mare"
Sursa foto: George Rusu /Jurnalul National
Liderul comuniştilor moldoveni, Vladimir Voronin, a apreciat, duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, că "problema falsificării alegerilor este una destul de mare", iar PCRM va efectua o numărătoare paralelă a voturilor.

"Problema falsificării alagerilor este una destul de mare. Vom face numărătoarea paralelă a voturilor pentru că în aceste exit-poll-uri nu are încredere nimeni. Avem un sistem de numărare a voturilor ca şi CEC", a spus el.

Liderul PCRM a adăugat că a votat pentru îmbunătăţirea vieţii cetăţenilor R.Moldova şi pentru încheierea crizei politice, informează site-ul jurnal.md, citat de Mediafax.

Întrebat despre posibilitatea repetării evenimentelor din aprilie 2009, Voronin le-a atras atenţia ziariştilor că ar trebui să promoveze "o atmosferă de calmitate". "Mie mi se pare că toate aceste chestii cu 5, cu 7 aprilie le inventaţi voi. Voi, jurnaliştii, ar trebui să promovaţi o atmosferă de calmitate. Să le dăm pace oamenilor să-şi aleagă viitorul", a declarat el.

Voronin s-a declarat convins că PCRM va obţine majoritatea în viitorul Parlament, estimând că prezenţa la vot va fi de 63-65 la sută.

×