x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Walt Disney are un nou site "curat, simplu şi mai elegant"

Walt Disney are un nou site "curat, simplu şi mai elegant"

24 Oct 2012   •   13:27
Walt Disney are un nou site "curat, simplu şi mai elegant"

Compania Walt Disney şi-a schimbat site-ul Disney.com, pentru a treia oară în cinci ani, de data aceasta fiind "curat, simplu şi mai elegant", informează nytimes.com.

Pentru că a avut pierderi consecutive, în valoare de 977 de milioane de dolari, directorul executiv de la Disney, Robert A. Iger, intenţionează să schimbe divizia de jocuri, telefone mobile şi internet a companiei.

Robert A. Iger spune că o categorie nouă de jocuri intitulată "Toy Box" este "ambiţioasă", iar Disney Interactive va aduce profit la un moment dat anul viitor. În cadrul "Toy Box" diferite personaje create de Pixar şi Disney vor interacţiona pentru prima dată.

Aproape toate companiile mari media au avut dificultăţi în stabilirea unei strategii profitabile în domeniile "internet" şi "jocuri". În prezent compania are mai mult de 60 de canale pe Youtube.

Steve Jobs a fost în conducerea Disney din 2006 până când a murit anul trecut, în prezent conducerea companiei fiind formată din John S. Chen, Sheryl Sandberg şi Robert A. Iger.

De-a lungul timpului Disney a confirmat cât de greu este pentru o companie tradiţională să fie competitivă în lumea digitală.

×
Subiecte în articol: internet Walt Disney online jocuri site