x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Whitney era la un pas de faliment

Whitney era la un pas de faliment

12 Feb 2012   •   06:58
Whitney era la un pas de faliment

Revenirea cantaretei de acum trei ani este pusa si pe baza faptului ca ea a ramas fara bani. Astfel, pentru a putea supravietui Whitney a fost sustinuta financiar de casa de discuri, din partea careia a primit un cec in avans pentru viitorul album.

In urma cu un an, o sursa declarase pentru RadarOnline ca artista este "saraca lipita pamantului". "Averea lui Whitney este terminata. Celebritati din industria muzicala o sustin, iar casa de discuri cu care a semnat i-a dat un cec in avans, pentru viitorul album, care nu se stie cand va aparea... ar putea sa ramana chiar fara casa. Este saraca lipita pamantului", a declarat aceeasi sursa, informeaza femalefirst.co.uk.

Whitney Houston, una dintre artistele cu cele mai mari vanzari de discuri din toate timpurile, si-a relansat cariera muzicala la sfarsitul anului 2009, dupa ce s-a luptat multi ani cu dependenta de droguri. Insa unele dintre concertele sale incluse in acest turneu de revenire, desfasurat in 2010, au lasat mult de dorit.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu discuri de platina, depasind la acest capitol chiar si trupa Beatles. Pe plan mondial, diva americana a vandut peste 140 de milioane de albume si 50 de milioane de single-uri, printre care se numara si piesa "I Will Always Love You", lansata in 1993 si care a devenit una dintre cel mai bine vandute melodii din toate timpurile.

×