x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Wizz Air introduce noi zboruri din Cluj

Wizz Air introduce noi zboruri din Cluj

11 Mai 2021   •   11:50
Wizz Air introduce noi zboruri din Cluj
Sursa foto: observator.tv

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunță două rute noi din Cluj-Napoca, către Grecia și Italia.

Compania anunță două noi rute din Cluj-Napoca către Chania, Grecia și Catania, Italia, cu un zbor săptămânal în zilele de sâmbătă spre Chania și două zboruri săptămânale în zilele de marți și sâmbătă spre Catania.

Primele zboruri pe aceste două noi rute vor decola de pe aeroportul din Cluj-Napoca în data de 12 iunie 2021.

Tarifele încep de la 119 lei / 24.99 euro, iar biletele sunt deja disponibile online.

Aceste două noi rute suplimentează legăturile existente operate deja de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj către insula grecească Creta și insula italiană Sicilia, ambele destinații populare de vacanță pentru români.

„Suntem bucuroși să anunțăm mărirea rețelei de rute din România către Grecia și Italia prin două noi destinații în splendidele insule ale Cretei și Siciliei. Prin cele două rute din Cluj-Napoca către Chania și Catania, oferim mai multe destinații încântătoare de vacanță românilor, care se pot bucura de tarife ultra-ieftine și zbura în siguranță către destinația estivală preferată la bordul unor aeronave moderne. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri ce vor călători către aceste frumoase destinații însorite”, spune Andras Rado, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: wizz air