x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Woody Allen a pus ochii pe Carla Bruni

Woody Allen a pus ochii pe Carla Bruni

de Sînziana Stancu    |    19 Iun 2009   •   00:00
Woody Allen a pus ochii pe Carla Bruni
Sursa foto: /REUTERS

"Prima Doamnă" a Franţei a atras atenţia celebrului regizor american Woody Allen, care ar vrea să îi ofere un rol pe marele ecrane.



"Sunt sigur că va fi minunată", a spus Allen într-un interviu acordat postului de radio RTL. "Are carismă, s-a mai produs, aşa că nu este necunoscută publicului. Aş avea o mulţime de posibilităţi să o distribui, deşi nu am încă un scenariu special pregătit pentru ea. Dar, cu siguranţă, voi discuta cu ea despre asta şi am să-i fac o propunere, poate o va interesa", a continuat el.

Carla Bruni Sarkozy, unul dintre cele mai cunoscute top-modele din lume, înainte de a-şi începe şi cariera muzicală şi de a se căsători cu preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, a apărut pe marile ecrane în 1994, într-o comedie despre modă, "Pret-a-Porter", a lui Robert Altman, scrie Reuters.

Woody Allen, a cărui recentă producţie "Whatever Works" apare pe marile ecrane în Franţa, luna viitoare, a dezvăluit că vrea să facă un film în această ţară, la anul. Regizorul american a devenit un adevărat specialist în crearea rolurilor pentru femei. El a făcut din Diane Keaton o vedetă, cu filmul "Annie Hall", în 1977 şi, de atunci, a lucrat cu o mulţime de actriţe, de la soţia lui, Mia Farrow, până la Mira Sorvino şi Scarlett  Johansson.

×
Subiecte în articol: externe