x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Război în Ucraina, ziua 382. Zelenski: peste 40 de rachete au lovit orașul Harkov de la începutul anului

Război în Ucraina, ziua 382. Zelenski: peste 40 de rachete au lovit orașul Harkov de la începutul anului

de Redacția Jurnalul    |    12 Mar 2023   •   08:00
Război în Ucraina, ziua 382. Zelenski: peste 40 de rachete au lovit orașul Harkov de la începutul anului
Sursa foto: Hepta

Peste 40 de rachete au lovit orașul ucrainean Harkov de la începutul anului 2023, potrivit președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Peste 40 de rachete au lovit orașul Harkov de la începutul anului, a declarat sâmbătă președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

„Numai de la începutul acestui an, în mai puțin de două luni și jumătate, peste 40 de rachete inamice au lovit deja Harkovul", a declarat Zelenski.

Oleh Synehubov, șeful administrației militare din regiunea Harkov, a anunțat sâmbătă că inginerii lucrează pentru a restabili alimentarea cu energie electrică a mii de clienți din regiune în urma atacului masiv de joi.

Zelenski a vorbit și despre bombardarea altor zone din Ucraina. El a spus că trei persoane care au fost ucise în bombardamentele rusești din orașul Herson „pur și simplu au mers la un magazin pentru a cumpăra alimente".

Atacul a avut loc pe autostrada Mykolaiv și a rănit alte două persoane, potrivit unui mesaj publicat pe Telegram de Oleksandr Prokudin, șeful administrației militare din regiunea Kherson.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: zelenski rachete harkov