x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Zgârie-nori în flăcări! Aproximativ 170 de persoane au fost evacuate la Hong Kong

Zgârie-nori în flăcări! Aproximativ 170 de persoane au fost evacuate la Hong Kong

de Redacția Jurnalul    |    03 Mar 2023   •   09:30
Zgârie-nori în flăcări! Aproximativ 170 de persoane au fost evacuate la Hong Kong
Sursa foto: Hepta

Aproximativ 170 de persoane au fost evacuate dintr-o zonă comercială din Hong Kong după ce un incendiu a izbucnit într-un zgârie-nori, în timpul nopții de joi spre vineri, a anunțat guvernul, citat de Reuters.

Pompierii s-au luptat cu incendiul într-un proiect de reamenajare din cartierul Tsim Sha Tsui în primele ore ale zilei de vineri, flăcările fiind vizibile de pe cealaltă parte a portului Victoria.

Mai multe etaje superioare ale clădirii au fost cuprinse de flăcări, potrivit martorilor Reuters, iar resturile care au căzut în flăcări, inclusiv schele de bambus, au declanșat incendii mai mici în structurile adiacente.

Keung Sai-ming, adjunctul șefului pompierilor din Hong Kong, a declarat reporterilor că 250 de pompieri și salvatori s-au luptat cu incendiul întreaga noapte până când au reușit să îl stingă.

El a precizat că se investighează cauza incendiului.

Clădirea este un proiect de 42 de etaje al Empire Group care urmează să găzduiască Clubul Mariners din oraș și un hotel, potrivit site-ului companiei.

Mariners Club a fost deschis în 1967 pentru a oferi cazare la prețuri accesibile marinarilor și a fost popular în rândul lucrătorilor din domeniul maritim care treceau prin Hong Kong.

Empire Group nu a răspuns solicitării Reuters de a face comentarii.

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: zgarie-nori incendiu hong kong