x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Zuckerberg a cumpărat pagini întregi de publicitate în presa britanică, pentru a-și cere scuze

Zuckerberg a cumpărat pagini întregi de publicitate în presa britanică, pentru a-și cere scuze

de Oana Pavelescu    |    25 Mar 2018   •   13:07
Zuckerberg a cumpărat pagini întregi de publicitate în presa britanică, pentru a-și cere scuze

Mark Zuckerberg a cumpărat pagini întregi de publicitate în presa scrisă din Marea Britanie, pentru a-și publica scuzele față de britanici pentru ”abuzul de încredere” în scandalul Cambridge Analytica, relatează Reuters.

În scuzele prezentate față de publicul englez, Zuckerberg repetă o propoziție pe care a tot spus-o atât în textul publicat pe pagina sa de Facebook cât și în interviul acordat CNN: ”Avem responsabilitatea de a proteja datele dvs. Dacă nu putem, înseamnă că nu merităm”.

Textul scuzelor este scris simplu megru pe alb ias logo-ul Facebook este plasat mic pe pagină.  O astfel de pagină a fost publicată inclusiv în The Guerdian, unul din cotidianele care au dezvăluit implicarea Facebook în scandalul Cambridge Analytica.

Zuckerberg, a cărui firmă a pierdut 50 de miliarde de dolari de la izbucnirea scandalului, adeclarat că Facebook va oferi utilizatorilor mai multe informații și control asupra cui poate avea acces la datele lor.

Mozilla și banca germană Commerzbank au suspendat publicitatea pentru Facebook iar hashtagul #DeleteFacebook este in tendinnțe.
 

×
Subiecte în articol: facebook Mark Zuckerberg