x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Adina Anghelescu, despre audierea lui Kovesi: Cred că următorul dosar va bubui în curând. Acesta este numai începutul

Adina Anghelescu, despre audierea lui Kovesi: Cred că următorul dosar va bubui în curând. Acesta este numai începutul

07 Mar 2019   •   22:55
Adina Anghelescu, despre audierea lui Kovesi: Cred că următorul dosar va bubui în curând. Acesta este numai începutul
Sursa foto: Lucian Alecu

Jurnalista Adina Anghelescu a vorbit, joi, în emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3 despre audierea Laurei Codruța Kovesi la Secția de investigare a magistraţilor. Adina Anghelescu a precizat că, în curând, Kovesi va avea și un al treilea dosar. 

„Este vorba despre 18 dosare care o privesc, la Secția de investigare a magistraților, pe doamna Kovesi, nu numai pe dânsa, ci și pe subalternii ei. Kovesi și subalternii de la „Unitatea de elită” au ajuns acuzați de felul în care au înțeles să cerceteze abuziv. Kovesi a spus și minciuni, nu are nicio relevanță că nu este semnat procesul verbal care i-a fost dat. Acela nu este originalul. Originalul este la dosar și este semnat de procurorul de caz, de doamna Adina Florea. Eu am văzut și disperare. Eu sunt convinsă că deși în fața opiniei publice vine și face dezvăluiri ca e nevinovată, știe foarte bine ce s-a întâmplat în DNA. Cred că următorul dosar va bubui în curând. Acesta este numai începutul”, a spus Adina Anghelescu.

Laura Codruţa Kovesi a dat explicaţii, joi, în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă.

Kovesi ar fi fost pusă sub urmărire penală și într-un al doilea dosar. Este vorba despre dosarul cu procurorii de la DNA Ploiești, Lucian Onea şi Mircea Negulescu. Kovesi este suspectă de complicitate la represiune nedreaptă, sub forma participaţiei improprii şi grup infracţional organizat.

×
Subiecte în articol: Laura Codruţa Kovesi