x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Adrian Cuculis - acuzaţii incendiare în cazul tragediei de la CE Oltenia: Parchetul refuză accesul la dosarul penal, motivând absurdități!

Adrian Cuculis - acuzaţii incendiare în cazul tragediei de la CE Oltenia: Parchetul refuză accesul la dosarul penal, motivând absurdități!

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2023   •   11:51
Adrian Cuculis - acuzaţii incendiare în cazul tragediei de la CE Oltenia: Parchetul refuză accesul la dosarul penal, motivând absurdități!
Sursa foto: Sursa: Facebook

Avocatul Adrian Cuculis face acuzaţii grave în privința intenţiei de muşamalizare a dosarului tragediei de la Complexul Energetic Oltenia. El afirmă că îi este refuzat accesul la dosarul penal, deşi au fost audiate 48 de persoane. Cuculis mai susține că unul dintre magistraţii Tribunalului Gorj are interese directe la CE Oltenia.

Cuculis a cerut strămutarea dosarului la o instanţă din Capitală tocmai de teama imixtiunilor locale.

„În cazul în care mai încape în discuție că se mușamalizează dosarul tragediei de la CE Oltenia. vin și confirm că Parchetul Motru nu are de ce să investigheze acest caz, în condițiile în care Tribunalul Gorj este condus de către un judecător al cărui soț este chiar cel care a «închiriat» tanchetele către CEO. Ba chiar mai mult, același parchet refuză accesul la dosarul penal, motivând niște absurdități inexistente din punct de vedere legal. Este a doua săptămână, de la cererea transmisă PICCJ cu privire la preluarea dosarului la București. În mod evident prin nepunerea la dispoziție a dosarului penal, deși au fost audiate 48 de persoane până acum, arată câtă presiune este pe «justiție»”,  afirmă Adrian Cuculis.

Luna trecută, în perimetrul Carierei Jilţ Sud, din Complexul Energetic Oltenia, trei persoane au decedat, iar alte zece au fost rănite, într-un accident.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: avocat cuculis ce oltenia