x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie 23 de polițiști de frontieră la Calafat, arestați preventiv pentru corupție

23 de polițiști de frontieră la Calafat, arestați preventiv pentru corupție

de Redacția Jurnalul    |    23 Noi 2023   •   16:00
23 de polițiști de frontieră la Calafat, arestați preventiv pentru corupție
Sursa foto: Hepta

23 de agenți din cadrul Poliţiei de Frontieră Calafat au fost arestați preventiv pentru corupție de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, emis joi, procurorii au dispus, marți și miercuri, reţinerea pe o durată de 24 de ore a 23 de inculpaţi - agenţi din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat, într-o cauză având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, respectiv luare de mită, dare de mită şi altele din Codul Penal.

Cei 23 de inculpaţi au fost prezentaţi, miercuri, Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj emiţând în aceeaşi zi mandate de arestare pe o durată de 30 de zile pe numele agenţilor.

Parchetul precizează că, pentru a nu fi periclitată buna desfăşurare a activităţii de urmărire penală, nu este oportun acum să fie comunicate alte informaţii, urmând ca imediat ce stadiul anchetei va permite, acestea să fie făcute publice.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: agenti frontieră arestati