x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Alexandru Bălan, zis „Colo”, cercetat sub control judiciar pentru instigare publică

Alexandru Bălan, zis „Colo”, cercetat sub control judiciar pentru instigare publică

10 Iun 2020   •   17:11
Alexandru Bălan, zis „Colo”, cercetat sub control judiciar pentru instigare publică
Sursa foto: Captura Youtube

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de Alexandru Bălan, cunoscut sub nuele de „Colo”. Vloggerul este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de instigare publică.

„Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul este obligat să respecte interdicţia prev. de art. 215 alin. 2 litera e) C.proc. pen. - să nu desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit fapta - postarea în spaţiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București.

Ancheta în cazul vloggerului a început săptămâna trecut, după ce a ajuns în atenția publicului un videoclip, postat pe Youtube în urmă cu un an, în cadrul căruia Alexandru Bălan afirma că unele adolescente merită să fie violate pentru felul în care se îmbracă. Ulterior, vloggerul a spus că afirmațiile reprezentau o „glumă proastă”.

×
Subiecte în articol: Alexandru Bălan colo control judiciar