x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Alina Albu, propusă pentru funcția de procuror șef al DIICOT

Alina Albu, propusă pentru funcția de procuror șef al DIICOT

de Redacția Jurnalul    |    01 Mar 2023   •   15:30
Alina Albu, propusă pentru funcția de procuror șef al DIICOT

Ministrul Justiției Cătălin Predoiu a anunțat, miercuri, că în urma analizei candidaturilor a selectat și a propus pentru funcția de procuror șef al DIICOT pe Alina Albu.

Interviurile pentru funcția de procuror – Șef al DIICOT au avut loc în data de 24 februarie la sediul Ministerului Justiției.

Interviurile au fost desfășurate în fața comisiei de interviu constituită, potrivit legii, din reprezentanții Ministerului Justiției, ai CSM, INM și ASE şi compusă din ministrul justiției, secretari de stat, procurori, un profesor de management şi un psiholog.

În urma fiecărei serii de interviuri, au avut loc consultări extinse și minuțioase între ministrul justiţiei şi toţi membrii comisiei de interviu, a transmis, miercuri, ministrul Cătălin Predoiu.

„În urma analizei candidaturilor prin prisma celor precizate mai sus, am selectat și propus pentru funcția de Procuror-Șef al DIICOT pe doamna procuror Alina Albu”, a spus Predoiu.

Propunerea va fi transmisă miercuri Secției pentru Procurori a CSM pentru obținerea avizului în conformitate cu art.147 alin.(3) din Legea nr.303/2022 privind statutul judecătorilor și procurorilor.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Alina Albu DIICOT