x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Alte 48 de plângeri, depuse împotriva medicului Gheorghe Burnei

Alte 48 de plângeri, depuse împotriva medicului Gheorghe Burnei

15 Dec 2016   •   16:35
Alte 48 de plângeri, depuse împotriva medicului Gheorghe Burnei
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Alte 48 de persoane l-au reclamat pe medicul Gheorghe Burnei, iar anchetatorii au luat de la Spitalul “Marie Curie”, în urma percheziţiilor, mii de foi de observaţii, radiografii şi dispozitive medicale care au legătură cu aceste cazuri. 

Anchetatorii au audiat 26 de persoane, după ce l-au pus sub acuzare pe Gheorghe Burnei pentru 15 cazuri de luare de mită şi îl suspectează de experimente pe copii, au declarat joi surse judiciare, potrivit News.ro.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie au finalizat miercuri seară percheziţiile la Spitalul "Marie Curie", de unde au ridicat o serie de documente, scrie AGERPRES.

Percheziţiile au fost efectuate în prezenţa medicului Gheorghe Burnei. Acesta a fost plasat de instanţă în arest la domiciliu, fiind cercetat într-un dosar în care este suspectat de luare de mită şi efectuare de experimente neautorizate pe copii. 

Întrebat, la ieşirea din spital, dacă are să îşi reproşeze ceva în legătură cu activitatea sa, el a spus: "Nu, nimic". 

Percheziţiile de la Spitalul ''Marie Curie'' au vizat cabinetele de ortopedie. ''Sunt controale pe cabinetele de ortopedie şi procurorii ridică probe. Este vorba de cabinetul profesorului (n.r. - Gheorghe Burnei), cel al asistentei şefe şi depozitul'', a arătat miercuri purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Denis Stănescu.

×