x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Antonina Radu, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, dată în urmărire națională

Antonina Radu, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, dată în urmărire națională

13 Mai 2022   •   11:33
Antonina Radu, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, dată în urmărire națională

Antonina Radu, pompier, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni, a fost dată în urmărire națională, fiind emis mandat de arestare european, informează Poliția Capitalei.

„Având în vedere hotărârea definitivă a Curții de Apel București, în dosarul Colectiv, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale a pus în aplicare cinci mandate de executare a pedepsei cu închisoarea”, transmite Poliția Capitalei.

Potrivit sursei citate, o persoană, respectiv Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat la sediul unei subunități de poliție, de unde a fost preluată și încarcerată.

„Alte trei persoane au fost preluate de la domiciliu, iar după întocmirea formalităților necesare, au fost încarcerate. Pentru o persoană, care nu a fost găsită la domiciliu, a fost dispusă măsura punerii în urmărire, fiind emis mandat de arestare european”, conchide Poliția Capitalei.

Concret, este vorba despre Antonina Radu, pompier, condamnată în dosarul Colectiv la 8 ani și 8 luni.

„Față de numita Radu Antonina Tribunalul Bucuresti - Sectia I Penală a emis MEPI nr. 6253 din data de 12.05.2022, fiind condamnată la 8 ani si 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și uzurparea funcției”, potrivit Poliției Române, secțiunea „Persoane dispărute”.

(sursa: Mediafax)

×