x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Deși avea ordin de protecție, o femeie s-a îmbătat, și-a bătut soacra și a ajuns în arest

Deși avea ordin de protecție, o femeie s-a îmbătat, și-a bătut soacra și a ajuns în arest

de Redacția Jurnalul    |    09 Iul 2023   •   15:00
Deși avea ordin de protecție, o femeie s-a îmbătat, și-a bătut soacra și a ajuns în arest
Sursa foto: Hepta

O femeie de 30 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce, pe fondul consumului de alcool, a lovit-o pe mama concubinului său, deși împotriva ei fusese emis în februarie un ordin de protecţie.

„În seara zilei de 04.07.2023, poliția a fost sezizată despre faptul că o femeie de 30 de ani, pe fondul consumului de alcool, s-a deplasat la domiciliul mamei concubinului său, din comuna Vlădeni, unde a provocat scandal și pe care a lovit-o cu pumnii în zona feței. În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Popricani au stabilit că la data de 10 februarie 2023, Judecătoria Iaşi a emis un ordin de protecție față de agresoare, prin care s-a dispus evacuarea din locuinţa victimei, precum și obligația de a păstra o distanţă minimă față de victimă și locuința acesteia”, potrivit IPJ Iași.

Polițiștii precizează că, în cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie”, faptă prevăzută de Legea 217/2003 şi „violenţa în familie”, faptă prevăzută de Codul Penal.

Joi, în urma probatoriului administrat, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în arestul IPJ Iași și ulterior, vineri, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: arest preventiv femeie