x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Avocatul lui Dan Diaconescu dezvăluie mai multe detalii din anchetă: ”Asta este singura informație pe care v-o pot da la modul verificat"

Avocatul lui Dan Diaconescu dezvăluie mai multe detalii din anchetă: ”Asta este singura informație pe care v-o pot da la modul verificat"

de Redacția Jurnalul    |    07 Apr 2023   •   16:15
Avocatul lui Dan Diaconescu dezvăluie mai multe detalii din anchetă: ”Asta este singura informație pe care v-o pot da la modul verificat"
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Avocatul lui Dan Diaconescu, a dezvăuit mai multe detalii despre ancheta asupra fostului patron OTV.

Mai multe poze au apărut în mass-media cu Dan Diaconescu în compania a două tinere. Inițial s-a spus că una  dintre acestea ar fi fiica sa. 

”Asta este singura informație pe care v-o pot da la modul verificat. Arătându-i această fotografie lui Dan Diaconescu, acesta a spus foarte clar: ”Nici vorbă. Era vorba de două refugiate ucrainene”, explică Alexandru Murărescu, avocatul lui Dan Diaconescu.

Întrebat dacă fostul prezentator tv a oferit adăpost refugiatelor din Ucraina, avocatul a răspuns: ”Nu, nu, nu e vorba de asta”.

Avocatul spune că nu l-a întrebat pe clientul său în ce perioadă au fost făcute fotogragiile. 

”Asta nu l-am întrebat, dar este lipsit de relevanță, atâta vreme cât el îmi spune că acele două fete, care de fapt nu erau două fete cu care ar fi avut anumite relații. Dan Diaconescu, dacă se plimbă în Constanța sau oriunde în țara asta, credeți-mă, este asaltat”, a mai spus Alexandru Murărescu, care a precizat însă că Dan Diaconescu le cunoaște pe acestea.

”El mi-a spus că da. Cred că stau undeva în zona asta, foarte aproape de locuința lui”, afirmă avocatul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×