x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Avocatul Adrian Cuculis: Cascadorii râsului pe banii noștri. Dosarul “Gheboasa” și cum se face Justiție prescrisă

Avocatul Adrian Cuculis: Cascadorii râsului pe banii noștri. Dosarul “Gheboasa” și cum se face Justiție prescrisă

de Redacția Jurnalul    |    02 Noi 2023   •   13:17
Avocatul Adrian Cuculis: Cascadorii râsului pe banii noștri. Dosarul “Gheboasa” și cum se face Justiție prescrisă
Sursa foto: Instagram Gheboasa

Avocatul Adrian Cuculis aduce în discuție o situație inedită de prescriere a faptelor în cazul "Gheboasa" și de incapacitate a sistemului judiciar de a face dreptate. Un polițist care a fost victima unei agresiuni din partea lui Gheboasa și a prietenilor săi a constatat cu dezamăgire că acuzațiile aduse agresorului său nu mai pot fi urmărite în instanță din cauza prescrierii acestora.

„Cascadorii râsului pe banii noștri. Dosarul “Gheboasa” și cum se face Justiție prescrisă.

Polițistul care a mâncat bătaie de la Gheboasa și prietenii săi, a “pierdut” lupta după ce acuzațiile aduse lui Gheboasa nu au mai putut să producă efecte fiindcă faptele sale s-au prescris.

Asta nu este nimic, măcar de și-ar fi luat bătaie și ar fi reușit ca dosarul deschis de către polițist, prietenului lui Gheboasa, să fi fost trimis în instanță. Surpriza însă: și dosarul pentru care a luat bștaie polițistul s-a prescris. Asta înseamnă că și “conducerea fără permis” pe care o sesizase polițistul bătut, se duce direct la colțul rușinii bazat pe prescripție”, a declarat Avocatul Adrian Cuculis.

Gabriel Emil Gavriș (21 de ani), alias trapperul Gheboasă,  împreună cu câțiva prieteni de-ai lui l-au bătut în 2017 pe un polițist de la Rutieră. Bătaia a fost atât de cruntă încât polițistul a avut nevoie de 70 de zile de spitalizare. Cu toate acestea, procurorii de la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgoviște au decis să claseze dosarul penal pentru că faptele s-ar fi prescris.

Polițistul Valentin Prodan a fost snopit în bătaie în noaptea de 16 spre 17 decembrie 2017 de Gabriel Gavriș și trei prieteni de-ai lui. Pe atunci, necunoscutul Gabriel Gavriș avea doar 16 ani. În acel an, polițistul îi făcuse un dosar penal unui prieten al lui Gheboasă. Ulterior polițistul, aflat într-un loc din Târgoviște, a fost recunoscut de tânărul căruia i-a făcut dosar penal, dar care se afla acolo cu mai mulți prieteni. 
 

×
Subiecte în articol: Adrian Cuculis  gheboasa prescriere