x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat de 51 de ani, cercetat după ce ar fi agresat sexual o fată de 6 ani

Bărbat de 51 de ani, cercetat după ce ar fi agresat sexual o fată de 6 ani

de Redacția Jurnalul    |    04 Iun 2024   •   21:30
Bărbat de 51 de ani, cercetat după ce ar fi agresat sexual o fată de 6 ani

Un bărbat de 51 de ani este cercetat de polițiștii din Prahova după ce ar fi agresat sexual o fată de 6 ani.

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii din Valea Călugărească au fost sesizați de un bărbat despre faptul că fiica sa de 6 ani ar fi fost agresată sexual de către un alt bărbat.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tatăl minorei, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi consumat băuturi alcoolice, împreună cu un alt bărbat de 51 de ani.La un moment dat bărbatul de 51 de ani ar fi rămas singur cu minora și ar fi atins-o cu palma în zona intimă, peste pantaloni”, a transmis Poliția Prahova.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, având interdicția de a nu părăsi țara.

Luni, 3 iunie, Tribunalul Prahova a emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar marți polițiștii l-au depistat pe bărbat în zona unei gări din municipiul Ploiești, urmând să fie depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Câmpina.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat arestat agresiune sexuala