x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat de 51 de ani, reținut după ce a fost prins în flagrant în timp ce își viola fiica minoră

Bărbat de 51 de ani, reținut după ce a fost prins în flagrant în timp ce își viola fiica minoră

de Redacția Jurnalul    |    17 Mar 2024   •   21:40
Bărbat de 51 de ani, reținut după ce a fost prins în flagrant în timp ce își viola fiica minoră
Sursa foto: Hepta

Un bărbat de 51 de ani a fost reținut de polițiștii din Reghin, bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica sa, minoră.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Reghin, sub supravegherea procurorului de caz, au realizat la data de 16 martie a.c., o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat de 51 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol. Cercetările au fost demarate din oficiu de polițiști, în baza activităților-investigativ operative derulate, din acestea reieșind ca cel în cauză ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica sa, minoră”, anunță IPJ Mureș.

Bărbatul a fost prins în flagrant delict la locuința acestuia, fiind condus la sediul unității de poliție pentru audieri.

Bărbatul a fost reținut sâmbătă pentru 24 de ore, în continuare fiind condus sub escortă și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș în vederea executării măsurii.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat viol fiica