x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbatul care şi-a incendiat mătuşa, acuzat de omor calificat săvârşit cu premeditare şi prin cruzimi

Bărbatul care şi-a incendiat mătuşa, acuzat de omor calificat săvârşit cu premeditare şi prin cruzimi

de Redacția Jurnalul    |    07 Noi 2023   •   21:30
Bărbatul care şi-a incendiat mătuşa, acuzat de omor calificat săvârşit cu premeditare şi prin cruzimi

Bărbatul bănuit că a stropit o femeie cu benzină și i-a dat foc, în București, a fost reținut. Bărbatul este nepotul victimei. Procurorii au apreciat că omorul a fost săvârșit prin cruzimi, pentru că suspectul a incendiat femeia cât timp aceasta era încă în viață.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva bărbatului de 33 de ani, cercetat pentru violență în familie în modalitatea omorului calificat, săvârșit cu premeditare și prin cruzimi.

Potrivit unui comunicat transmis, marți, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, procurorii au reținut că luni dimineață, în timp ce se afla în apropierea intrării din spate într-un bloc din București, sector 6, pe fondul unui conflict mai vechi, bărbatul a lovit femeia de 54 de cu picioarele, la cap și corp.

Apoi, suspectul a stropit victima cu benzină, după care a incendiat-o cu o brichetă.

Echipajele de urgență au constatat decesul victimei, iar trupul acesteia a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru autopsie.

Suspectul este nepotul femeii și a premeditat fapta, procurând 5 litri de benzină de la o stație de carburant.

„Având în vedere că inculpatul a incendiat victima cât timp aceasta încă era în viață, procurorii au apreciat că omorul a fost săvârșit prin cruzimi. Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, arată sursa citată.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bucuresti crima