x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Canabis și cristal, droguri vândute consumatorilor din Constanța cu prețuri pornind de la 300 de lei

Canabis și cristal, droguri vândute consumatorilor din Constanța cu prețuri pornind de la 300 de lei

de Redacția Jurnalul    |    04 Iul 2024   •   18:30
Canabis și cristal, droguri vândute consumatorilor din Constanța cu prețuri pornind de la 300 de lei

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, fac cercetări într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și mare risc, având indicii că un bărbat vindea canabis și cristal la prețuri între 300 și 600 de lei, în Constanța.

Din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada martie – iulie 2024, un bărbat ar fi procurat, deținut și vândut diferite cantități de droguri de risc (canabis) și de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal) către consumatori din județul Constanța, pentru sume cuprinse între 300 și 650 de lei.

Miercuri, în urma percheziției domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate aproximativ 75 de grame de droguri de mare risc (substanțe cristaline 4-CMC și 3-CMC), 17 grame de amfetamină și cofeină, 8 grame de canabis, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Ulterior, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea bărbatului cercetat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța a dispus, joi, arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: canabis cristal consumator