x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Carmen Dan cere explicații, vera să afle de ce polițistul ucis patrula singur

Carmen Dan cere explicații, vera să afle de ce polițistul ucis patrula singur

21 Iul 2017   •   15:52
Carmen Dan cere explicații, vera să afle de ce polițistul ucis patrula singur
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri că doreşte detalii de la cel care a elaborat planul de măsuri şi tactica poliţienească în cazul poliţistului înjunghiat mortal în Gara Burdujeni (Suceava). 

"În momentul în care s-a întâmplat agresiunea, agentul era în faţa Gării, unde avea sediul şi Postul de Poliţie, cu faţa către liniile de cale ferată, iar la aproximativ 150 de metri erau cei doi colegi ai lui, care se aflau în patrulare. De ce poliţistul a fost singur în momentul agresiunii, ţine de tactica poliţienească şi detalii despre acest lucru vreau de la cel care a elaborat planul de măsuri. Era foarte multă lume în gară, era aglomerat. Cei doi poliţişti au fost alertaţi şi de rumoarea care s-a produs în acel moment şi am informaţia că au fugit către locul incidentului", a spus Carmen Dan, la Antena 3. 

Tragedia a fost anunţată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, iar ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a reacţionat, la rândul ei, într-o postare pe propria pagină. 

"Agent şef de poliţie Vezeteu Sorin, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Suceava, a căzut la #datorie! Dumnezeu să-l odihnească!", anunţă Poliţia Română. 

Ministrul Carmen Dan precizează, în postarea sa, că suspectul a fost prins şi este cercetat pentru faptă. 

"În această seară un poliţist a fost înjunghiat mortal în gara Burdujeni, Suceava. Suspectul a fost prins şi este cercetat! Sunt alături de familia îndurerată şi de colegii din Poliţia Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin, ajutor şef post la Postul de Poliţie TF Suceava. Împreună cu echipa de conducere din Ministerul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta în aceste momente grele", scrie ministrul de Interne în postarea sa. AGERPRES

×