x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Avocatul lui Cherecheș: Mi-a spus că va respecta orice decizie se va lua

Avocatul lui Cherecheș: Mi-a spus că va respecta orice decizie se va lua

de Redacția Jurnalul    |    24 Noi 2023   •   14:50
Avocatul lui Cherecheș: Mi-a spus că va respecta orice decizie se va lua
Sursa foto: ALEX MICSIK / AGERPRES FOTO

Avocatul lui Cătălin Cherecheș, Răzvan Doseanu, spune că primarul municipiului Baia Mare i-a spus, înaintea condamnării definitive, că va respecta orice decizie a instanței: „sper să nu fi plecat din țară”.

Întrebat, vineri, la Antena 3 CNN, dacă a vorbit azi cu Cătălin Cherecheș, avocatul a răspuns că ultima discuție au avut-o joi seară, când primarul i-a spus că va respecta orice decizie s-ar lua, cu toate că cei doi au luat în calcul și achitarea.

„Azi nu l-am sunat pe domnul Cherecheș, dar regula între noi doi era că domnul Cherecheș mă contacta întotdeauna când considera că avem ceva de discutat din punctul de vedere al strategiei de apărare”, a spus avocatul.

Întrebat dacă ia în calcul ca acesta să fi plecat din țară sau se ascunde și nu vrea să se predea, Răzvan Doseanu a spus: „sper să nu fie valabilă o astfel de ipoteză pentru că nu cred că este benefică nimănui”.

Primarul din Baia Mare a fost dat în urmărire generală de Poliția Română, după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupție. Pe numele lui Cherecheș există un mandat de executare a pedepsei, a precizat Poliția Română.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: cherecheş avocat