x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Doi traficanți au fost prinși când încercau să vândă droguri de mare risc în Costinești

Doi traficanți au fost prinși când încercau să vândă droguri de mare risc în Costinești

de Redacția Jurnalul    |    05 Sep 2024   •   14:30
Doi traficanți au fost prinși când încercau să vândă droguri de mare risc în Costinești

Doi traficanți au fost arestați preventiv, după ce au fost prinși în Costinești în timp ce încercau să vândă aproximativ 50 grame 3-CMC, drog de mare risc, cunoscut sub denumirea generică de cristal, ascunse într-o pungă de semințe.

Procurorii DIICOT, Serviciul Teritorial Constanţa- Biroul de Combatere a Traficului de Droguri, au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

„Măsurile au fost luate după ce aceștia au fost depistați în stațiunea Costinești, de către polițisti din cadrul Secției 3 Poliție Costinești, în timp ce dețineau în scopul vânzării cantitatea de aproximativ 50 grame 3-CMC (drog de mare risc, cunoscut sub denumirea generică de cristal), ascunsă într-o pungă de semințe. Ulterior, în urma perchezițiilor domiciliare, au fost identificate și ridicate aproximativ 90 grame 3-CMC , circa 40 grame rezină de canabis (drog de risc), mai multe comprimate, o cantitate de substanță vegetală, obiecte purtând urme de substanță, cântare electronice, plicuri autosigilante, o sumă de bani în lei, precum și alte mijloace de probă”, potrivit unui comunicat de presă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța a dispus miercuri arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: diicot traficanti droguri