x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie DNA: Călin Nistor a dispus control la Serviciul teritorial Oradea

DNA: Călin Nistor a dispus control la Serviciul teritorial Oradea

10 Ian 2019   •   16:17
DNA: Călin Nistor a dispus control la Serviciul teritorial Oradea

Călin Nistor, care exercită atribuţiile de procuror-şef al DNA, a dispus joi un control la Serviciul teritorial Oradea al Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a se verifica activitatea de urmărire penală desfăşurată de anchetatorii din cadrul acestei unităţi de parchet în dosarele despre care se vorbeşte în înregistrările apărute în spaţiul public, informează DNA.

"În temeiul prevederilor art. 65 alin. (3) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, ale art. 7 lit. s) din Regulamentul de ordine interioară a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, aprobat prin Ordinul ministrului justiţiei nr. 1643/C/2015 şi ale dispoziţiilor art. 3 alin. (3) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 43/2002, coroborate cu dispoziţiile art. 85 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată,

Procurorul şef adjunct, care exercită atribuţiile procurorului şef al DNA, domnul Nistor Călin, a dispus efectuarea unui control la Serviciul teritorial Oradea, având ca obiect activitatea de urmărire penală desfăşurată de procurorii din cadrul acestei unităţi de Parchet în cauzele despre care se face vorbire în înregistrările apărute în spaţiul public.

Precizăm că, după finalizarea acestei activităţi, se vor dispune măsuri în funcţie rezultatele cuprinse în raportul de control ce se va întocmi cu această ocazie.

Totodată, a fost sesizată şi Inspecţia Judiciară din cadrul CSM pentru a verifica posibile abateri disciplinare săvârşite de procurorii din cadrul Serviciul teritorial Oradea", potrivit unui comunicat DNA.

Agerpres

×
Subiecte în articol: calin nistor DNA