x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Doljean de 37 de ani, cercetat pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 15 ani

Doljean de 37 de ani, cercetat pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 15 ani

de Redacția Jurnalul    |    22 Apr 2023   •   23:50
Doljean de 37 de ani, cercetat pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 15 ani

Un bărbat de 37 de ani dintr-o comună din Dolj este cercetat pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 15 ani. Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, ocazie cu care au fost ridicate mai multe telefoane mobile și medii de stocare.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au fost sesizați, pe 8 martie, printr-un denunț depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, cu privire la faptul că la data de 27 ianuarie, un bărbat de 37 de ani, din comuna Desa, ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 15 ani, din aceeași localitate.

„La data de 21 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au efectuat o perchezitie domiciliară la locuința bărbatului de 37 de ani, din comuna Desa, ocazie cu care au fost ridicate mai multe telefoane mobile și medii de stocare ce urmează a fi expertizate”, potrivit IPJ Dolj.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: relatii sexuale minora dolj