x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dragoş Tudorache: La final de an, putem spune că structurile MAI şi-au atins obiectivele fixate

Dragoş Tudorache: La final de an, putem spune că structurile MAI şi-au atins obiectivele fixate

24 Dec 2016   •   12:40
Dragoş Tudorache: La final de an, putem spune că structurile MAI şi-au atins obiectivele fixate

Ministrul Afacerilor Interne, Ioan-Dragoş Tudorache, spune că obiectivele asumate de MAI în anul 2016 au fost îndeplinite.

"Pentru MAI, 2016 a fost un an încărcat de evenimente, un an al schimbărilor, al înnoirii. La final de an, putem spune însă că structurile Ministerului Afacerilor Interne şi-au atins obiectivele fixate, dintre care cele mai importante sunt asigurarea unui grad înalt de siguranţă pentru cetăţeni şi organizarea în deplină legalitate a celor două procese electorale. Sunt conştient că proiectele guvernamentale pe care mi le-am asumat la preluarea mandatului nu ar fi putut fi duse la bun sfârşit fără susţinerea dvs.", spune acesta într-un comunicat de presă, remis sâmbătă, AGERPRES.

Ministrul de Interne le mulţumeşte, totodată, angajaţilor ministerului "care rămân la datorie pentru ca toţi cetăţenii României să se bucure în linişte de aceste Sărbători".

"Sărbătorile de Iarnă şi mai ales Naşterea Domnului, unul dintre cele mai importante momente din an pentru toţi creştinii, sunt un simbol al speranţei, al bucuriei de a fi împreună şi al convingerii că, solidari, putem depăşi orice provocare. Tuturor vă doresc Crăciun Fericit cu sănătate şi bucurii şi La mulţi ani", mai spune ministrul, potrivit sursei citate.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: dragos tudorache