x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Doi bărbați care vindeau droguri în Sălaj și Maramureș, arestați

Doi bărbați care vindeau droguri în Sălaj și Maramureș, arestați

de Redacția Jurnalul    |    30 Iun 2023   •   18:45
Doi bărbați care vindeau droguri în Sălaj și Maramureș, arestați
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Doi bărbați care vindeau droguri în județele Sălaj și Maramureș, cu prețuri între 100 și 200 de lei, au fost reținuți de procurorii DIICOT, iar vineri judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea lor preventivă.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Sălaj au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Cei doi sunt acuzați că în perioada decembrie 2022 – iunie 2023, inculpații au comercializat în mod repetat, droguri de mare risc și substanțe cu efect psihoactiv , consumatorilor de pe raza județelor Sălaj și Maramureș, în schimbul unor sume cuprinse între 100 și 200 lei.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate și ridicate, în vederea cercetărilor, o cantitate de droguri de mare risc, telefoane mobile și cartele telefonice, mai multe obiecte purtătoare de urme substanță cristalină, precum și 33 de plicuri cu închizătoare de tip zip-lock nefolosite.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sălaj a dispus, vineri, arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri arestare dealer