x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tânăr de 26 de ani, prins cu 299 de plicuri cu droguri, pe care intenționa să le vândă

Tânăr de 26 de ani, prins cu 299 de plicuri cu droguri, pe care intenționa să le vândă

de Redacția Jurnalul    |    08 Noi 2023   •   21:15
Tânăr de 26 de ani, prins cu 299 de plicuri cu droguri, pe care intenționa să le vândă
Sursa foto: Hepta

Un tânăr de 26 de ani a fost prins cu 299 de plicuri cu droguri de mare risc pe care le avea în mașină și pe care intenționa să le vândă. Tribunalul Satu Mare a dispus miercuri arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT Satu Mare, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, a fost prins în flagrant delict, la volanul unui autoturism, un bărbat de 26 de ani, care ar fi intenționat să vândă substanțe psihoactive.

În mașină, polițiștii au descoperit și ridicat 299 de plicuri cu materie vegetală de culoare verde-olive, având compus MDMB-4en-PINACA (drog de mare risc).

Ulterior, au fost făcute trei percheziții domiciliare în județul Satu Mare, în urma cărora au fost descoperite și ridicate un cântar electronic de mare precizie, materie vegetală de culoare verde-olive, precum și mai multe plicuri transparente, din material plastic, cu sistem de închidere de tip zip-lock.

Din cercetări a reieșit faptul că, pe parcursul anului 2023, bărbatul bănuit ar fi comercializat diferite cantități de drog de mare risc, cu 25 de lei doza.

Procurorii l-au reținut marți pe bărbat, iar miercuri judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri masina