x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Traficant de droguri de mare risc, arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant în Ploiești

Traficant de droguri de mare risc, arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant în Ploiești

de Redacția Jurnalul    |    31 Oct 2023   •   22:30
Traficant de droguri de mare risc, arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant în Ploiești

Un traficant a fost prins în flagrant, în Ploiești, în timp ce încerca să vândă ecstasy și canabis. Polițiștii au găsit în casa acestuia hașiș, cocaină și MDMA. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„La data de 31.10.2023 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc, pentru consum propriu, fără drept. Măsura a fost dispusă după ce, în seara de 30.10.2023, inculpatul a fost prins în flagrant, în municipiul Ploiești, în timp ce deținea în scopul comercializării 10 comprimate ecstasy și o cantitate de canabis”, anunță DIICOT.

Ulterior, în locuința acestuia au fost identificate și ridicate o presă utilizată pentru confecționarea comprimatelor ecstasy și mai multe forme cu diferite logo-uri, 172 comprimate ecstasy, cantitățile de 1,2 kilograme canabis, 10 grame de MDMA cristal, 10 grame de ciuperci halucinogene, 4 grame de hașiș, 5 grame de cocaină și diferite cantități de substanță pulverulentă cu conținut de MDMA, suma de 1.500 de lei, mai multe telefoane mobile, obiecte purtătoare de urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

„De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat că inculpatul, în perioada februarie – octombrie 2023, a comercializat droguri de risc și de mare risc (canabis, MDMA, cocaină) către diverși consumatori de pe raza județului Prahova, la prețuri cuprinse între 40 și 500 lei, în funcție de tipul de drog vândut. În cursul acestei zile (marți - n.r.), judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova, a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, potrivit comunicatului de presă.

(sursa: Mediafax)

 

×