x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Educatoarea de la centrul privat din Popești Leordeni, acuzată că îi agresa pe copii, reținută

Educatoarea de la centrul privat din Popești Leordeni, acuzată că îi agresa pe copii, reținută

de Redacția Jurnalul    |    22 Feb 2024   •   14:15
Educatoarea de la centrul privat din Popești Leordeni, acuzată că îi agresa pe copii, reținută

Educatoarea de la centrul privat de îngrijire copii din Popești Leordeni, județul Ilfov, acuzată că îi agresa pe micuți, a fost reținută joi de polițiștii, care au extins cercetările cu privire la 10 infracțiuni de purtare abuzivă.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Popești Leordeni au făcut cercetări în cazul educatoarei în vârstă de 24 de ani, de la centrul de îngrijire din Popești Leordeni, care funcționează ca grădiniță, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Astfel, polițiștii de investigații criminale din Popești Leordeni au extins cercetările cu privire la săvârșirea a 10 infracțiuni de purtare abuzivă.

În urma probatorului administrat, polițiștii din Popești Leordeni au dispus reținerea pentru 24 de ore a femeii în vârstă de 24 de ani, bănuită de comiterea faptelor investigate, urmând ca în cursul zilei vineri aceasta să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorilor și purtare abuzivă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Poliția Ilfov s-a autosesizat vinerea trecută în cazul unei angajate dintr-o grădiniță din Popești Leordeni, care are un comportament agresiv cu copiii, după ce imagini au apărut în spațiul public.

 

×
Subiecte în articol: educatoare agresiva reţinut