x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Femeie care practica ritualuri specifice vrăjitoriei și pretindea bani, reținută

Femeie care practica ritualuri specifice vrăjitoriei și pretindea bani, reținută

09 Iun 2022   •   08:40
Femeie care practica ritualuri specifice vrăjitoriei și pretindea bani, reținută
Sursa foto: Hepta

O femeie care și-a atribuit calitatea de vrăjitoare, pentru a obține bani sau alte bunuri, de la persoane credule, în schimbul serviciilor oferite, a fost reținută de polițiștii bucureșteni, după percheziția casei sale.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au percheziţionat casa presupusei vrăjitoare, din Sectorul 1 al Capitalei.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru infracțiunii de înșelăciune, prin vrăjitorie.

„În fapt, din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada martie - iunie 2022, o femeie, cu precădere în mediul on-line, și-ar fi atribuit calitatea de vrăjitoare, în scopul de a obține sume de bani sau bunuri, în schimbul serviciilor oferite. Astfel, sub pretextul efectuării mai multor ritualuri specifice vrăjitoriei, femeia în cauză ar fi determinat persoana vătămată să îi ofere mai multe sume de bani și diferite bunuri de valoare, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 30.000 de euro”, spun anchetatorii.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe probe și mijloace materiale de probă, 600 de lei, precum și mai multe bijuterii.

Femeia bănuită a fost reținută, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată joi magistraților, cu propunere legală.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vrajitorie