x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Fiul lui Sile Cămătaru, reținut pentru conducere drogat și fără permis

Fiul lui Sile Cămătaru, reținut pentru conducere drogat și fără permis

28 Dec 2019   •   16:24
Fiul lui Sile Cămătaru, reținut pentru conducere drogat și fără permis
Sursa foto: Captura Observator

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, din municipiul Bucureşti, care a fost reţinut vineri seara de poliţiştii din judeţul Olt, după un control de rutină în trafic, pe DN65, la Găneasa, este, potrivit unor surse judiciare, fiul lui Sile Cămătaru.

Bărbatul a fost reţinut după ce poliţiştii au constatat că acesta conducea un autoturism având permisul suspendat, iar la testarea cu DrugTest rezultatul a fost unul pozitiv.

"La data de 27 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa au oprit în trafic, un autoturism, pe DN 65 - E 574, în comuna Găneasa. În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Bucureşti, a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă acesta a refuzat sa îi fie prelevate mostre biologice de sânge", a anunţat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Bărbatul reţinut a fost dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a IPJ Olt.

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins, pe 15 decembrie, de poliţiştii din Bucureşti, după ce au fost trase în aer mai multe focuri de avertisment. Albert Balint era căutat de aproape două luni, după ce ar fi înjunghiat în octombrie un tânăr, într-un club din Timişoara. Poliţiştii Capitalei au tras foc de armă în plan vertical în timpul urmăririi unui şofer cu un autoturism care avea numere de înmatriculare străine şi a refuzat să oprească la semnalele regulamentare, a informat pe 16 decembrie un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti. După ce a fost imobilizat, s-a constatat că bărbatul nu deţinea permis de conducere.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: sile camataru