x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Fost director din PMB, condamnat în dosarul lui Oprescu, dat și el în urmărire

Fost director din PMB, condamnat în dosarul lui Oprescu, dat și el în urmărire

13 Mai 2022   •   18:00
Fost director din PMB, condamnat în dosarul lui Oprescu, dat și el în urmărire

Fostul director din Primăria București, Popa Bogdan Cornel, condamnat definitiv, vineri, la 11 ani și 6 luni de închisoare în dosarul în care fostul primar general a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare, a ost dat și el în urmărire europeană.

În urma deciziei instanței, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei a pus în aplicare un mandat privind condamnarea la pedeapsa cu închisoarea de 11 ani și 6 luni, emis pe numele lui Bogdan Cornel Popa, fost director în cadrul Primăriei București.

Bărbatul nu a fost găsit la domiciliu sau la adresele cunoscute, fapt pentru care a fost dispusă punerea în urmărire, fiind emis și mandat european de arestare.

Primarul Sorin Oprescu avea o „relaţie atipic de apropiată” cu directorul Administraţiei Cimitirelor, Bogdan Cornel Popa, spun anchetatorii, care arată că edilul îl lua cu el pe Popa la recepţii la care acesta nu avea acces, la Cotroceni, la ambasade sau în vizite oficiale în străinătate, au declarat, la momentul anchetei, surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

 

(sursa: Mediafax)

×