x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bucureștean de 59 de ani, arestat preventiv după ce a furat 17.200 de lei dintr-o firmă

Bucureștean de 59 de ani, arestat preventiv după ce a furat 17.200 de lei dintr-o firmă

de Redacția Jurnalul    |    12 Mai 2023   •   20:05
Bucureștean de 59 de ani, arestat preventiv după ce a furat 17.200 de lei dintr-o firmă

Un bucureștean de 59 de ani a fost arestat preventiv după ce, în februarie, ar fi furat 17.200 de lei dintr-o firmă din Sectorul 2 al Capitalei. Bărbatul este cunoscut cu preocupări de natură infracțională.

Polițiștii din Capitală au reținut un bărbat, în vârstă de 59 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

„În fapt, la data de 20 februarie 2023, Secția 8 Poliție a fost sesizată de către reprezentantul unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 07.30, din incinta societății, cu punct de lucru în cadrul unui complex comercial din Sectorul 2, ar fi fost sustrase încasările firmei și registrul de casă. Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de către un bărbat, în vârstă de 59 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională”, anunță Poliția Capitalei.

Bănuitul a fost depistat și condus joi la audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Tot joi, față de bărbat a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: furt arest preventiv