x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Galaţi: Tânăr reţinut după ce a furat 48 verighete din aur şi mai multe telefoane mobile

Galaţi: Tânăr reţinut după ce a furat 48 verighete din aur şi mai multe telefoane mobile

06 Feb 2016   •   18:46
Galaţi: Tânăr reţinut după ce a furat 48 verighete din aur şi mai multe telefoane mobile

Poliţiştii au reţinut un tânăr de 26 ani din Galaţi, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat în urma cărora a sustras 48 verighete din aur şi mai multe telefoane mobile, se arată într-un comunicat de presă transmis sâmbătă AGERPRES, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Potrivit comunicatului, în urmă cu patru zile, reprezentanţii unui mall din Galaţi au reclamat faptul că persoane necunoscute au pătruns pe timpul nopţii în incinta a două societăţi comerciale, de unde au sustras 28 de verighete din aur şi şase telefoane mobile.

În urma unor informaţii primite, poliţiştii gălăţeni au efectuat o percheziţie domiciliară la tânăr acasă, unde au găsit şi ridicat 48 verighete din aur de diferite gramaje, patru telefoane mobile de diferite mărci, un televizor LCD şi o tabletă, cărora nu le-a putut justifica provenienţa. Extinzând cercetările, poliţiştii au constatat că tânărul este bănuit şi de comiterea unui alt furt de telefon mobil, ce aparţinea administratorului uneia din societăţi.

De asemenea, persoana bănuită, în aceeaşi noapte, ar mai fi forţat şi uşile de acces la alte două societăţi, însă nu a sustras bunuri din interior şi a încercat să intre într-o altă societate din mall, dar acţiunea a fost întreruptă de declanşarea alarmei interioare, fapt ce l-a determinat să abandoneze.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni de furt calificat şi două infracţiuni de tentativă la furt calificat, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

×