x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie “Guru” Bivolaru s-a autocomparat cu Iisus

“Guru” Bivolaru s-a autocomparat cu Iisus

23 Feb 2017   •   20:43
“Guru” Bivolaru s-a autocomparat cu Iisus

Aflat, ieri, în faţa judecătorilor Curţii de Apel Alba Iulia, unde a cerut redeschiderea dosarului în care e condamnat pentru act sexual cu minor, fostul lider spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, a susţinut că se află într-o situaţie similară cu cea a lui Iisus Hristos, care a fost condamnat şi crucificat pe nedrept. Acesta a susţinut, de asemenea, că este nevinovat şi că procesul său ar fi fost deschis “la comandă politică”.

“Mă aflu într-o situaţie absolut tragică. Justiţia nu trebuie să fie un izvor de nedreptate, iar în cazul meu a funcţionat într-o direcţie devastatoare. Dosarul a fost deschis la o comandă politică. Mă aflu în situaţia similară cu a lui Iisus care a fost condamnat şi crucificat pe nedrept”, a spus Gregorian Bivolaru, în faţa magistraţilor şi a zecilor de susţinători care au venit la proces.

Curtea de Apel Alba Iulia decide în 8 martie dacă redeschide dosarul în care Bivolaru a fost condamnat pentru act sexual cu un minor.

Decizia va fi definitivă, procesul ajungând aici după ce Tribunalul Sibiu a respins cererea redeschiderii procesului liderului MISA, care susţine că a fost judecat în lipsă şi nu a avut parte de un proces echitabil.

×