x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Iași: Șeful S.A.S. este anchetat. Își înfometa subalternii și îi punea să se bată între ei

Iași: Șeful S.A.S. este anchetat. Își înfometa subalternii și îi punea să se bată între ei

20 Sep 2019   •   14:51
Iași: Șeful S.A.S. este anchetat. Își înfometa subalternii și îi punea să se bată între ei
Sursa foto: observator.tv

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi a demarat o anchetă internă după ce a primit o scrisoare nesemnată prin care şeful Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS), subcomisarul Costel Șchiopu Gabriel, a fost reclamat de un subordonat din cauza comportamentului agresiv și a limbajului trivial.
"La data de 18 septembrie la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au fost dispuse verificări cu privire la aspectele prezentate în sesizare, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsurile legale", a declarat Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

În reclamație se menționează faptul că acesta verifica drastic regimul alimentar al subordonaților săi și îi obliga să meargă periodic într-o anumită încăpere unde primeau poze cu el dezbrăcat. Costel Șchiopu le impunea subordonaților să frecventeze sala de culturism a unui prieten, în caz contrar îi amenințața că vor fi mutați la țară. Șeful SAS își punea subalternii să se bată între ei, se mai arată în scrisoare, fapt ce a dus la multiple leziuni fizice, precum nasuri sparte, ochi vineți, coaste fisurate și chiar fracturi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: SAS politie mascati