x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie ICCJ a desemnat prin tragere la sorţi judecătorii din completurile de cinci pentru anul 2020

ICCJ a desemnat prin tragere la sorţi judecătorii din completurile de cinci pentru anul 2020

06 Ian 2020   •   12:44
ICCJ a desemnat prin tragere la sorţi judecătorii din completurile de cinci pentru anul 2020
Sursa foto: Lucian Alecu

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a desemnat luni, prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, membrii completurilor de cinci judecători pentru anul 2020.

Tragerea la sorţi a fost realizată de preşedintele Instanţei supreme, Corina Alina Corbu, în prezenţa jurnaliştilor.

Este vorba despre patru completuri de 5 judecători, două în materie penală şi două în materie civilă, care vor avea pe rol dosarele intrate în anul 2020, dar şi pe cele ajunse la Instanţa supremă în 2019, dar în care nu a fost începută cercetarea judecătorească.

Dosarele anterioare în care a fost începută cercetarea judecătorească vor rămâne la completurile desemnate în anul 2019.

În urma tragerii la sorţi, Completul 1 penal este format din: Cristian Marcu, Maricela Cobzariu, Ana Hermina Iancu, Constantin Epure, Iulian Dragomir.

Completul 2 penal va fi compus din: Francisca Maria Vasile, Rodica Cosma, Ioana Alina Ilie, Horia Valentin Şelaru, Andrei Claudiu Rus.

De asemenea, au fost traşi la sorţi membrii a două completuri în materie civilă, printre care se află şi preşedintele Instanţei supreme, Alina Corina Corbu.

Completul 1 civil este format din: Veronica Năstasie, Corina Alina Corbu, Marian Budă, Minodora Condoiu, Mihaela Paraschiv.

Complet 2 civil: Luiza Maria Păun, Florentina Dinu, Veronica Dănăilă, Nina Ecaterina Grigoraş, Mirela Vişan.

AGERPRES

×