x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Doar 4 persoane arestate în cazul bătrânilor maltratați și înfometați în Ilfov

Doar 4 persoane arestate în cazul bătrânilor maltratați și înfometați în Ilfov

de Redacția Jurnalul    |    06 Iul 2023   •   13:30
Doar 4 persoane arestate în cazul bătrânilor maltratați și înfometați în Ilfov

Doar 4 persoane au fost arestate preventiv în cazul bătrânilor maltratați și înfometați în Ilfov. Arest la domiciliu au primit 11 suspecți. DIICOT anunță că a contestat decizia.

Judecătorii de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București au dispus arestarea preventivă a 4 inculpați, arestarea la domiciliu a 11 inculpați, măsura controlului judiciar față de 6 inculpați, pentru o perioadă de 60 de zile și continuarea cercetărilor cu 3 inculpați în stare de libertate.

Pe de altă parte, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au formulat contestație față de încheierea prin care s-a dispus măsura arestului la domiciliu, controlului judiciar și continuării cercetărilor cu inculpați în stare de libertate.

Mai multe descinderi au avut loc marți la trei cămine de bătrâni din Voluntari și Ilfov, unde au fost găsiți aproximativ 100 de vârstnici umiliți, flămânzi, neîngrijiți și lăsați în mizerie. Anchetatorii spuneau că este vorba despre un grup infracțional organizat a obținut un profit de peste 5 milioane de lei cu aceste azile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ilfov azile arestari