x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un infractor căutat de Poliția Română, devenit viral pe rețelele sociale: "Singurul avatar dat în urmărire"

Un infractor căutat de Poliția Română, devenit viral pe rețelele sociale: "Singurul avatar dat în urmărire"

de Redacția Jurnalul    |    01 Feb 2023   •   21:00
Un infractor căutat de Poliția Română, devenit viral pe rețelele sociale: "Singurul avatar dat în urmărire"
Sursa foto: politiaromana.ro

Un bărbat căutat în 194 de state a stârnit ilaritate pe rețelele de socializare.

Muzaffar Shakeel are 42 de ani și este dat în urmărire prin Interpol de autoritățile norvegiene.  Fotografia acestuia a fost postată pe plartofmele sociale iar românii au stabilit că este "singurul avatar dat în urmărire" deoarece fața acestuia este albastră.

El a fost văzut în România, în urmă cu câteva luni. Mai mult, acesta ar avea și afaceri în țara noastră.

S-a născut în Pakistan pe 6 ianuarie 1981 dar are și cetățenie norvegiană și este căutat pentru infracțiuni economice, instanța emițând un mandat european de arestare.  El este acuzat că ar fi înșelat zeci de tineri promițându-le că îi ajută să obțină împrumuturi pentru locuințe. După ce aceștia îi dădeau bani, omul dispărea. Suma totală acumulată astfel se ridică la circa un milion de euro. 

Jurnaliştii de la norway.postsen.com l-au găsit, în noiembrie 2022, la Arad. El și-a deschis o firmă în această localitate și o alta la Bistrița. Mai mult, ziariștii au discutat cu Shakeel, care a negat faptul că a fost dat în urmărire internațională iar apoi ar fi fost văzut plecând de la domiciliu cu un BMW X6, scrie antena3CNN.

×